RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Totul pentru podium!

/ 29 aprilie 2016
Pandurii are ocazia să răzbune înfrângerea cu câtec din meciul tur din play-off, când Steaua s-a impus la Severin după un penalti inventat în ultimele minute de Comănescu. Gorjenii vor să dea lovitura chiar de Paște, pe Arena Națională.

 

IMG_5926   Steaua și Pandurii luptă pentru poziția a doua a clasamentului, acolo unde visează să termine trei dintre echipele din play-off, pe lângă cele două combatante ale acestui meci fiind înscrisă pe această trasă și Dinamo. Steaua are însă și o mică șansă de a păstra titlul în propria vitrină, însă nu depinde doar de ea, ci și de două înfrângeri ale Astrei în ultimele două etape. Importanța partidei a fost reliefată și de antrenorul Pandurilor în prefața jocului: „Pentru ei jocul este extrem de important, la fel de important ca și pentru noi. Ei, matematic, mai au încă șanse la titlu, dar vor ca minim să-și consolideze locul 2. Locul 2 este, pentru noi, destul de departe, dar atâta timp cât este accesibil ca și ecuație matematică vom face tot ce este posibil să facem un joc bun, să avem personalitate în joc, să reușim să avem momente în care să controlăm mingea, să atacăm pozițional, să avem un ritm bun de joc, să fim agresivi și să scoatem cât se poate de mult din acest meci. Nu știu cât ne ajută, poate mai mult pentru lupta pentru locul 3. Noi mergem să ne jucăm șansa”, a declarat Edi Iordănescu.

Fără necunoscute

După două partide în sezonul regulat și încă o întâlnire directă destul de recentă în play-off, cele două echipe nu au noutăți și nici surprize una pentru cealaltă. Edi Iordănescu apreciază că Steaua are de partea ei în acest joc o mai mare experiență adunată în decursul anilor de jucătorii pe care Reghecampf îi va avea la dispoziție duminică seara: „Echipele din play-off ne-am întâlnit de patru ori, așa că nu am prea multe lucruri noi de spus. E o echipă cu multă valoare, cu jucători care au făcut performanță în trecut pentru acest club, jucători aflați în lotul naționalei în mod constant, jucători cu calitate, experimentați, care știu să gestioneze bine jocurile cu miză”, a punctat tehnicianul Pandurilor.

 

Nemulțumiți de programare

În ceea ce privește lupta pe care Pandurii o duce cu Dinamo pentru locul 3, Edi Iordănescu este de părere că programarea este una defavorabilă echipei gorjene. Acesta crede că dacă echipa sa va reuși să încurce Steaua, Astra va știi că este deja campioană și va aborda mult mai relaxată și fără motivație meciul cu Dinamo: „Noi jucăm duminică, dacă noi câştigăm, dar şi la egal Astra este campioană. Atunci în ce măsură va mai fi adversitatea cu Dinamo care e în luptă cu noi la locul 3. Poate ultimele etape trebuiau să se joace în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, să nu ştim unii de alţii. Îmi convenea să joc luni să văd ce va fi la Astra-Dinamo şi să ştiu la ce joc. Noi trebuie să riscăm, să jucăm la victorie. Era mai simplu, dacă pierdea Dinamo şi noi ştiam noi jucam la egal cu Steaua şi eram peste Dinamo”, a mai declarat Edi Iordănescu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.