RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Lupta pentru podium este foarte grea”

/ 26 februarie 2013

Pandurii este mai aproape cu trei puncte de Europa după succesul de la Piatra Neamț, un succes completat și de un alt rezultat favorabil, remiza dintre Vaslui și CFR Cluj, două dintre contracandidatele la un loc pe podiumul Ligii 1.

pustai jucatori antrenament            Tehnicianul Pandurilor spune însă că finalitatea acestei lupte este departe și fiecare meci va fi tratat cu mare atenție de jucătorii săi: „Lupta pentru podium este foarte grea, pentru cupele europene. Sunt echipe foarte bune. Ne-am angrenat în această luptă și mai sunt 14 meciuri pe care noi trebuie să le tratăm, pe toate, foarte, foarte serios, cu picioarele pe pământ. Contează de acum doar meciul care urmează, iar meciul care urmează acum este chiar foarte important. Nu există meci ușor și meci greu. Am zis că urmează un meci derby pentru că joacă locul 3 cu locul 4 dinaintea acestei etape”, a declarat Cristi Pustai.

După prima etapă din 2013, Pandurii a mai urcat un loc în clasamentul Ligii 1, acum fiind pe poziția a treia, loc pe care oltenii îl vor betonat printr-un succes în fața echipei lui Viorel Hizo în meciul de luni, la Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.