RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Este o victorie foarte mare pentru noi”

/ 28 ianuarie 2013

Antrenorul Slobodan Nikolic consideră că echipa sa a obținut un succes extrem de important, în fața unei echipe titrate, în condițiile în care avuit numeroase probleme de lot.

nik romanian cowboy„Este o victorie foarte mare pentru noi, deoarece Asesoft înseamnă foarte mult în baschetul românesc. Am avut probleme mari de efectiv, Stefan Nikolic neputând juca, la fel Louis Darby, care a avut ceva probleme la gleznă, dar cred eu că am făcut un joc foarte bun. În primele 20 de minute problema a fost la recuperări Asesoft stând mult mai bine la acest capitol, dar până la final am reușit să echilibrăm situția, iar acest lucru s-a simțit foarte mult în jocul nostru”, a declarat tehnicianul Energiei. Nikolic vede succesul Energiei ca pe cea mai importantă performanță a sa de până acum, dar este conțtient că pentru accederea în play-off mai este mult de muncit: „Până acum cred că este cea mai frumoasă victorie, dar mai sunt meciuri din acest retur, iar după să sperăm că urmează meciurile din play-off. Respectăm foarte mult Asesoft Ploiești, datorită celor șapte titluri câștigate în baschetul românesc, lucru care face această victorie una dintre cele mai frumoase de până acum”, a mai spus antrenorul plav.

Gabi Pănoiu

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.