RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Despre Noi

logo_sport_in_gorj_paginiSport in Gorj  este un proiect dezvoltat de Cristcon Press SRL și BCP SPORTNEWS SRL pe piaţa media gorjeană cu un dublu scop.

Unul este acela al dezvoltării primei agenţii de ştiri din sport din judeţ, agenţie care să ofere oricărei instituţii de presă interesată cele mai noi, complete şi bine documentate ştiri din toate ramurile sportului gorjean.

Al doilea scop, cel puţin la fel de important ca şi primul, este acela de a pune la dispoziţia publicului o vastă bază de date a tutoror sporturilor practicate în Gorj, a cluburilor ce-şi desfăşoară activitatea în acest judeţ, a bazelor sportive, a firmelor sau magazinelor ce produc sau comercializează echipamente sportive, a mişcării sportive gorjene în general.

Pentru a duce la îndeplinere această a doua misiune, Sport in Gorj .ro se bazează pe o bună colaborare cu instituţiile gorjene ce au sportul printre obiectele de activitate sau care şi-au făcut o bună obişnuinţă din a sprijini mişcarea sportivă în general. De asemenea, Sport in Gorj .ro se constituie şi într-un bun motor de promovare a activităţii desfăşurate de firmele care au investit în bazele sportive de agrement.

Ca agenţie de ştiri, Sport in Gorj .ro îşi propune să adune şi să ofere clienţilor săi cele mai proaspete ştiri din lumea sportului, comentarii ale celor mai apreciate condeie din presa de specialitate gorjeană, tramsmisii live text ale principalelor evenimente sportive, interviuri în exclusivitate precum şi diverse statistici.

Publicului larg, cititorului de rând al site-ului, îi promitem de la bun început că Sport in Gorj .ro nu va fi altceva decât o oglindă fidelă a sportului gorjean, fără patimi şi fără părtiniri, echidistant şi corect în orice relaţie.

Acestea sunt doar punctele de plecare ale acestui nou proiect gorjean, Sport in Gorj .ro dorindu-şi ca pe parcurs să se implice activ în percepţia pozitivă a sportului gorjean la nivel naţional şi chiar internaţional, să promoveze valorile sportive gorjene şi să acorde sprijinul său dezvoltării sportului gorjean.

Începând din vara anului 2012, Sport in Gorj a făcut pasul și spre piața publicațiilor print oferindu-le pasionaților de sport un săptămânal de 12 pagini, full color, la o calitate de excepție de conținut și de imagine.

Totul sub o deviză şi un îndemn cât se poate de naturale: „Sport pur. Şi simplu! – Sport in Gorj”

Cristi Constantinescu,

Director Sport in Gorj

16 Comentarii până acum

 • alex spune:

  Doresc mult succes colectivului Sport in Gorj

 • tutu spune:

  Mult succes celui mai nou „informator” de stiri sportive din judetul Gorj, viata lunga si plina de realizari.
  Sa fie un partener obiectiv pentru toti cei care vor sa fie la curent cu evenimentele sportive din judetul nostru si cu cele mai intersante informaatii din acest domeniu.
  BAFTA !!!!

 • al batran spune:

  mult succes si viata lunga pe piata media

 • Dan D. spune:

  Iti doresc sa fii mereu cu un pas inaintea tuturor

 • paul spune:

  bun venit pe piata media! mult succes si durabilitate maxima…si numai stiri fara mondenitati si ce mai ,,dau,, altii/bravo,tov. cristi!

 • Costin S. spune:

  Iti doresc succes deplin. O surpriza placuta !

 • Emi spune:

  Cu siguranta vom primi de la voi cele mai proaspete stiri din sport, insa, pe langa aceasta, va doresc sa reusiti sa promovati valorile sportive gorjene. Multa bafta!

 • tataia spune:

  sa fie obiectivitate in prezentarea stirilor.
  fara politichie si alte alea. mai zicea cineva pe aici ca ar vrea sa fie „fara mondenitati”. subscriu.
  dom’le, sa fie stiute stirile astea sportive. asa trebuie.
  doresc succes „agentiei de stiri” si multe informatii documentate „bazei de date” pe care Sport in Gorj.ro le va prezenta publicului.
  e bine ca si alti gorjeni de aiurea pot afla, la cald, informatii despre „succesurile” gorjenilor.
  Multa bafta si viata lunga!

 • Cristi spune:

  Multa „cerneala” ,multi cititori ,multe articole …Multi Ani !

 • stefan spune:

  ori cat de departe ai fi tot gorjean ramai,asa ca te unge pe suflet cand citesti strigarile tale catre lume !

 • Vacante in lume spune:

  tot gorjean ramai!

 • sefu" spune:

  Multa bafta Cristi!!!te ai gindit f bine la treaba asta,asa aflam si noi,cei plecati departe ce se intimpla in sportul gorjean.Speram sa auzim numai de ale bune!

 • neagu spune:

  Imi place foarte mult situl!!!:X
  Tineti-o tot asa!Multa Bafta!

 • Alex spune:

  Va doresc mult succes in continuare! As dori, daca se poate, sa afisati mai multe informatii si despre celelalte echipe de fotbal cu traditie din fotbalul gorjan (Minerul Motru, Gilortul Carbunesti – echipe cu prezente in divizia B). Despre Pandurii aflam si din presa centrala, cam asta ar fi ideea. Poate o serie de interviuri cu conducerea fiecarei echipe mai importante din judet, pentru a prezenta obiectivele fiecareia ar fi ideal. Ce ziceti?

  • Alias spune:

   Subscriu celor scrise de Alex! O prezentare a tuturor echipelor din liga judeteana va pune intr-o noua lumina sportul gorjean!

 • panayt spune:

  DIN PACATE ABIA AZI AFLU DE ACEST ZIAR,AZI CAND SE IMPLINESC 50 DE ANI DE LA INFINTAREA MINERULUI DIN MOTRU,LA MULTI ANI M MOTRU,IAR ZIARULUI LA CAT MAI MULTE APARITI,MERSI CRISTI PT POZE DE LA ACEST EVENIMENT,VOI DEVENII CLIENT FIDEL AL PUBLICATIEI,NUMAI BINE.

Adaugă comentariul tău


Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi făcut public) (obligatoriu)

WebsiteProtectie anti-spam (obligatoriu)

*


Comentariu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.