RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Panduraşul Târgu Jiu creşte copii pentru viitorul fotbalului gorjean

/ 4 octombrie 2011

Panduraşul Târgu Jiu a participat cu grupele de copii născuţi în 2002 şi 2003 la mai multe turnee în această vară şi toamnă, ultimul fiind cel de la Drobeta Turnu Severin, cel organizat de ASC Luceafărul Drobeta Turnu Severin.

Copiii antrenaţi de Costel Andriucă au reuşit rezultate notabile, în special la grupa 2003, acolo unde s-a clasat la final pe primul loc. În grupă, Panduraşul Târgu Jiu a câştigat toate cele trei meciuri de o manieră categorică, 8-2 cu Viitorul Ştiinţa Craiova, 3-0 cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” şi 8-0 cu Sport Kids Drobeta Turnu Severin. Tinerele speranţe târgujiene s-au impus şi în finala turneului, însă la limită, scor 3-2 cu Dinamic Craiova.

La grupa 2002, Panduraşul Târgu Jiu a ocupat locul 2 în grupă după 4-2 cu Luceafărul Drobeta Turnu Severin, 2-1 cu Sport Kids Drobeta Turnu Severin şi 3-8 cu CSS Drobeta Turnu Severin, în finala mică pierzând cu 3-11 în faţa celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, rezultat care a plasat echipa gorjeană pe locul IV la această categorie de vârstă.

Anterior turneului de la Drobeta Turnu Severin, în primul an de existenţă al clubului Panduraşul, echipele antrenate au participat la alte patru turnee ocupând locul 2 la Cupa „Dănuţ Coman”, locul 1 la Cupa „Cotta Internaţional” şi locul 3 la Cupa „Viitorul Zalău”, la categoria 2002, şi locul secund la Cupa Oltchim cu echipa de copii născuţi în 2002.

„Funcţionăm deja cu aceste două grupe de copii, 2002 şi 2003, grupe la care avem legitimaţi peste 40 de copii, iar în această perioadă lucrăm la alcătuirea altor grupe pentru anii 2004 şi 2005, grupe pentru care organizăm zilnic preselecţii la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu între orele 16:00 şi 18:00. Cei care doresc să-şi înscrie copiii la fotbal la Panduraşul Târgu Jiu pot să obţină relaţii sunând la telefonul 0762.101.612”, a declarat Costel Andriucă, directorul sportiv al clubului Panduraşul Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.