RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CS Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte pentru Campionatele Naţionale de Cros pentru copii şi juniori de la Reşiţa

/ 25 martie 2010

Încercând să facă performanţă cu bani puţini, conducătorii clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu îşi leagă speranţele în general de competiţiile rezervate copiilor şi juniorilor.

Pe 27 martie, la Reşiţa, vor avea loc Campionatele Naţionale de Cros pentru copii I şi II şi juniori II şi II, individual şi pe echipe, competiţii la care CS Pandurii Târgu Jiu va participa cu circa 30 de tineri atleţi. „Obiectivul nostru este să ne întoarcem de acolo cu cel puţin 2-3 medalii. Ne punem speranţe în evoluţiile lui Alexandru Dobriţescu, Ionuţ Sanda, Diana Amzucu şi Larisa Buşoi, dar şi în probele pe echipe, însă pot să apară surprize plăcute şi din partea altor sportivi”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Ion Bură, directorul coordonator adjunct al CS Pandurii Târgu Jiu.

Ion Bură a mai declarat că una dintre principalele ţinte pe care şi le-a fixat clubul este participarea la prima ediţie a Jocurilor Olimpice pentru juniori şi copii, competiţie care se va desfăşura în acest an în Singapore. Bură spune că Alexandru Dobriţescu are şanse mari să se califice la această Olimpiadă la proba de 2.000 de m obstacole, pentru calificare el urmând a participa în luna mai la un concurs la Moscova.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.