RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Argint şi bronz pentru Larisa Buşoi şi Ionuţ Sanda la CN de Sală pentru juniori 3

/ 8 martie 2010

Desfăşurate în acest weekend la Bacău, Campionatele Naţionale de Sală rezervate juniorilor 3 au adus Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu două medalii, acestea fiind aduse de Larisa Buşoi şi Ionuţ Sanda.

Larisa Buşoi, sportivă pregătită la CS Pandurii de antrenoarea Viorica Ghican Dima, a devenit vicecampioană naţională la junioare 3 pe distanţa de 3.000 de metri, în vreme ce la competiţia similară rezervată băieţilor, atletul Ionuţ Sanda, antrenat de Ionuţ Bură, a reuşit performanţa ca la primul său concurs alergat pe această distanţă să intre în posesia medaliei de bronz terminând cursa pe locul 3.

Principala ţintă a atleţilor de la CS Pandurii Târgu Jiu în această perioadă este Campionatul Naţional de Cros pentru copii, juniori 2 şi juniori 3 care se va desfăşura la Reşiţa pe 27 martie, competiţiile de cros fiind o specialitate a sportivilor gorjeni. Până la Campionatele Naţionale de Cros, la Târgu Jiu vor mai avea loc pe 20 martie Cupa Liceelor la Cros precum şi Campionatul Judeţean de Cros, competiţii care vor avea loc pe Insuliţa de pe Jiu în organizarea Asociaţiei Judeţene de Atletism Gorj şi a Direcţiei Judeţene de Sport Gorj.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.