RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CS Pandurii Târgu Jiu a făcut o preselecţie la Ţicleni, la etapa şcolară de cros

/ 4 martie 2010

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu continuă tradiţia şi caută noi tineri sportivi pentru a ţine sus stindardul atletismului gorjean. Reprezentanţii CS Pandurii Târgu Jiu au participat la Şcoala Generală Nr. 1 din Ţicleni la etapa pe şcoală de cros, concurs ce a contat şi ca etapă de selecţie a clubului târgujian.

Concursurile de cros au fost împărţite în patru categorii, clasele V-VI şi VII-VIII, băieţi şi fete. Întrecerea fetelor din calsele V-VI a fost câştigată de Alina Nicoleta Tunaru, urmată de Miruna Popa Lupu şi Carla Maria Rădescu, în vreme ce la băieţi, la categoria similară, primul a sosit Alexandru Iulian Ungureanu, urmat de Sorin Constantin Vârdarie şi Cristian Andrei Pleşa. În competiţia rezervată băieţilor din clasele VII-VIII, câştigător a fost Florin Daniel Vâlceanu, urmat pe podium de Florin Octavian Vijulan şi Dumitru Marius Holdun, iar la fete cea mai bună a fost Adina Ionela Amzucu, lcorile doi şi trei fiind ocupate de Adela Ghergu şi Ionela Daniela Mazilu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.