RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu au ţinut steagul sus la Grand Prix-urile bucureştene

/ 8 februarie 2010

Atleţii Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu au obţinut rezultate valoroase la Grand Prix-urile de sală disputate pe 6 şi 7 februarie la Bucureşti.

“Deşi atunci când vine iarna sportivii noştri sunt în mod clar defavorizaţi, ei neavând o pistă foarte bună unde să alerge atunci când dă îngheţul şi nici de piste în sală nefiind vorba, atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu au obţinut şi de această dată rezultate notabile la Grand Prix-urile de la Bucureşti”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Ion Bură, director coordonator adjunct la CS Pandurii Târgu Jiu.

La competiţia rezervată seniorilor, tineretului şi juniorilor 1, la proba de 1.500 m fete, Laura Diana Popescu a obţinut al treilea timp din concurs deşi ea este încă în categoria juniorilor 2. În proba masculină de 1.500 m Florin Apetroaie şi Alexandru Dobriţescu au terminat pe locurile 7, respectiv 8.

În cadrul etapei a II-a a Grand Prix-ului bucureştean rezervat juniorilor 2, atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu au avut rezultate foarte bune. La proba feminină de 3.000 m Laura Diana Popescu a sosit a doua fiind urmată pe podium de o altă atletă târgujiană, Larisa Ana Maria Buşoiu. Proba masculină de 3.000 de m a adus trei sportivi târgujieni în primii 10. Alexandru Dobriţescu a obţinut al doilea timp, în vreme ce Ion Florin Jianu şi Claudiu Renghea au obţinut locurile 6, respectiv 8.

Mariana Fica a terminat şi ea cu al treilea timp din concurs proba de 800 de metri la feminin, în vreme ce la băieţi doi sportivi cu dublă legitimare CSS Caracal-Pandurii Târgu Jiu, Marian şi Cornel Glişcă, au terminat proba pe locurile 1 şi 3.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Roby spune:

    Mariana a facut o cursa curajoasa la 800m,dar oboseala curselor precedente se pare ca a fost prea dura.Rezultatul e bun si sper sa fie in top 3 si la finala.
    Vreau sa ii multumesc personal…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.