RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Panduraşul Târgu Jiu a câştigat turneul Cotta Internaţional cu grupa 2003

/ 26 iunie 2011

Clubul privat de fotbal Panduraşul Târgu Jiu, condus de Costel Andriucă, începe să aibă deja primele rezultate, echipa de copii născuţi în 2003 câştigând recent prestigiosul turneu dotat cu Cupa Cotta Internaţional de la Arad, ediţia a XI-a.

Tinerii fotbalişti antrenaţi de Costel Andriucă au câştigat finala turneului învingând cu 3-1 pe Poli Timişoara, toate cele trei goluri fiind înscrise de Denis Bucur. „Am reuşit o performanţă frumoasă la Arad, în finală reuşind să mai câştigăm un trofeu, Răzvan Tatomir fiind desemnat de organizatori drept cel mai bun jucător al finalei. La această categorie de vârstă au participat nouă echipe, în grupa noastră fiind repartizate cinci. În acest turneu nu am pierdut decât un singur meci, ultimul din grupă, dar asta s-a întâmplat în condiţiile în care Panduraşul câştigase deja grupa şi se calificase în semifinale, iar noi am decis să jucăm meciul cu Electrica Timişoara cu rezervele pentru a ne odihni jucătorii de bază. Am participat la acest turneu şi cu echipa de copii născuţi în 2002, dar pentru că nu i-am putut folosi în meciuri şi pe cei din generaţia 2003 deoarece jocurile s-au suprapus, această echipă nu a terminat decât pe locul 7”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Costel Andriucă.

Parcursul echipei Panduraşul 2003 la Cotta Internaţional 2011

În grupă
Panduraşul – Atletico Arad (clubul organizator) 3-1
Panduraşul – Poli Timişoara II 1-0
Panduraşul – Szigetvar 1-0
Panduraşul – Electrica Timişoara 0-2

Semifinala
Panduraşul – LPS Banatul Timişoara 0-0, 3-1 după penaltiuri

Finala
Panduraşul – Poli Timişoara 3-1

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • marin florin spune:

    de ce nu scrieti si de cei mici de la minerul motru ca si ei au luat doua medali la turneul de la arad???s-au sa inteleg ca doar tg jiu conteaza???

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.