RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic este încrezător înaintea meciului de astăzi: „Acum avem încredere după această victorie”

/ 19 aprilie 2012

Antrenorul Energiei a dezvăluit că a fost încrezător în victorie după ce echipa sa a făcut un joc bun în cea de-a doua partidă de la Mediaș, iar acum crede că poate împinge partida spre un meci decisiv.

„Am fost sigur după meciurile de la Mediaș că vom câștiga primul meci de la Târgu Jiu pentru că am jucat foarte bine în cel de-al doilea meci de la Mediaș. Dacă am fi făcut un blocaj defensiv bun, cum l-am făcut acum, probabil am fi câștigat și acolo. Un al doilea lucru foarte important a fost acela că am avut doar nouă mingi pierdute. E foarte bine pentru că acest lucru contează. Am controlat foarte bine blocajul defensiv, echipa din Mediaș a avut doar șapte recuperări. Este un număr foarte mic pentru că Mediașul are, în general, în jur de 14-15 recuperări ofensive pe meci. Astăzi a avut doar 7, iar aceasta a fost cheia care ne-a adus victoria.Mediașul a înscris doar 69 de puncte, este foarte important pentru că toți jucătorii care au intrat pe teren au făcut o apărare foarte bună”, a declarat Slobodan Nikolic explicând drumul spre victoria echipei sale.

Deși Energia are un lot mult mai puțin numeros decât cel al medieșenilor, Slobodan Nikolic crede că echipa sa are puterea de a juca la fel de bine după 24 de ore și de a câștiga din nou în fața celor de la Gaz Metan Mediaș: „Nu ne sperie meciul de mâine, cel mai important este că avem acum încredere după această victorie. Nu garantăm că vom câștiga la 20 de puncte, dar dacă vom câștiga doar la un punct va fi foarte bine. Suntem pregătiți bine din punct de vedere fizic, Alionescu are o problemă medicală, nu a jucat în acest meci și probabil nu va putea juca nici mâine, dar ceilalți jucători sunt sigur că se vor odihni bine și vor da 200% în următorul meci”, a încheiat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.