RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: “Abia acum Darby este jucătorul din tur”

/ 20 ianuarie 2011

Antrenorul Slobodan Nikolic a ţinut să explice tuturor de ce Darby nu a fost folosit din primul minut în meciul cu CS Otopeni, meci pierdut de gorjeni în prima etapă a returului.

Nikolic a explicat că pauza nu a fost deloc binevenită pentru echipa sa şi că americanii Porter Troupe şi Louis Darby au revenit destul de târziu şi nu tocmai bine puşi la punct din vedere fizic. “Abia acum Darby este jucătorul din tur. Prin asta am ţinut să explic şi de ce el nu a jucat titular în prima etapă, iar reper a fost pentru mine şi meciul amical de la Craiova, acolo unde s-a văzut că Darby nu era pregătit fizic 100%. Acum însă, el este pe zi ce trece mai apt de joc, iar în meciul de duminică cu CSM Bucureşti cred că îşi va face datoria aşa cum trebuie”, a precizat tehnicianul sârb al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • FanFan La Tulipe spune:

    Domnule Nikolic nu suntem noi antrenori dar nu ne considerati nici asa naivi.Pai pe Darby si de pe plaja daca il iei, dupa 3 luni de vacanta, tot joaca mai bine decat…(numai dau nume ca si asa se scrie despre ei mai mult decat de aia buni).Am vazut meciul de la Craiova si Darby a fost de departe cel mai bun de pe teren.Daca prin pregatit fizic 100% intelegeti procentaj de 100% la toate aruncarile, 30 de pase decisive si 30 de recuperari, atunci aveti o mare problema la lot… TOTI JUCATORI DUMNEAVOASTRA SARBI SI ROMANI JOACA LA 2%.

  • cornel spune:

    CIND NU INTRODUCI IN PRIMUL CINCI CEL MAI BUN JUCATOR AL ECHIPEI PINA LA ACEL MOMENT, O FACI DIN MAI MULTE MOTIVE. EU SUNT CONVINS CA MOTIVUL REAL NU ESTE CEL INVOCAT DE ANTRENOR. NU PUTEA SA JOACE SI STROESCU SAU GLIGA DECIT LA INCEPUTUL JOCULUI . ASA CA NIKOLIC S-A ACHITAT DE UNELE OBLIGATII.

  • FanFan La Tulipe spune:

    Se poate ca aceste „OBLIGATII” sa ne fi costat mai multe meciuri… nu numai cel cu Otopeniul!

  • zvon spune:

    sa vezi cat de fortat o sa fie stroescu la meciul cu csm , am auzit ca o sa joace mai mult ca demonstreze ca face si el ceva la echipa asta , asa ca vom lua batae !!!

  • done spune:

    deci… daca vin deseara sa vad „hobitii” cum joaca, mai bine nu mai vin.

  • evreul spune:

    Pai eu zic sa vi.O sa te distrezi cu „hobiti”. Mai ales ca ei se cred „STAPANII INELELOR”.

    • done spune:

      nu vreau sa fiu inteles gresit. „hobitii” pentru mine is doar o parte a echipei, adica aia doi care nici talie si nici talent pentru baschet nu prea au. si iar trebuie sa ma explic… nu intra in calcule Lupusavei pentru care eu am un respect deosebit. a fost, si nu de putine ori, jucatorul care ne-a scos din gaura

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.