RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Am fost luat prin surprindere de brusca despărţire de Căpuşan”

/ 10 ianuarie 2011

Plecarea lui Andrei Căpuşan a schimbat radical planurile tactice ale Energiei pentru returul acestui campionat, antrenorul Slobodan Nikolic recunoscând că a fost nevoit să schimbe rapid macazul pentru a compensa lipsa acestuia din echipă.

„Am fost luat prin surprindere de brusca despărţire a lui Căpuşan de Energia. Într-o singură zi acesta a şi plecat, iar eu am rămas puţin cu gândul la el, la jocurile noastre, tactica mi-a fost dată peste cap. Înainte îl aveam pe Căpuşan, iar acum nu îl mai am. Pentru mine a fost o surpriză foarte mare că a plecat pur şi sumplu aşa de repede”, a declarat Slobodan Nikolic despre despărţirea de Căpuşan, jucător important în angrenajul echipei gorjene în prima parte a campionatului.

Chiar dacă Energia nu a mai transferat niciun jucător după plecarea lui Căpuşan, Slobodan Nikolic speră ca ceilalţi jucători români din lot să poată suplini lipsa acestuia: “Lipsa lui Căpuşan, un jucător foarte important, va conta. Era un jucător foarte puternic în disputele unul la unu, conta mult la recuperări, la blocaj. Dar până la urmă cred că echipa are chiar şi aşa un procentaj bun, care ne va ajuta în continuare să ajungem chiar şi în play-off. Sunt câteva soluţii, dar vom folosi jucătorul în funcţie de formula de joc, de tactică, iar aici se vor putea regăsi în primul rând, Mocanu, Lupusavei sau Gliga sau chiar Alionescu. Chiar dacă acum cred şi spun că locul liber va fi deschis oricărui jucător român, adevărul e că Mocanu şi Lupusavei sunt primele opţiuni”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • laurentiu91 spune:

    Vai de mama noastra !!!

  • vlad spune:

    vai de voi, nu mai aveti echipa deloc…s-a ales praful de baschetul din tg-jiu….vreau sa vad cum vor juca cu otopeniul. o sa fiu acolo in sala sa ii sustin , daca am pe cine. Bafta energia

  • Alex spune:

    Si toate astea din cauza presedintelui.Nu domnul Vlaicu,ca dansul figureaza doar in acte.Toata lumea stie ca bossul e arabul ala cu picioarele scurte.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.