RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic, mulţumit de jocul defensiv

/ 24 octombrie 2010

Dacă în faza de atac Energia a dovedit o evidentă lipsă de concentrare în meciul cu BCM U Piteşti pierzând nu mai puţin de 22 de posesii, apărarea a funcţionat în parametrii ceruţi de Slobodan Nikolic.

Tehnicianul echipei gorjene a apreciat efortul jucătorilor săi de a anihila cei mai importanţi jucători ai piteştenilor: “Pe lângă victoria obţinută sunt foarte mulţumit de faptul că echipa s-a achitat foarte bine de sarcinile din apărare. 35 de minute ne-am apărat foarte bine la Vujacic şi Eichelberger, jucători foarte importanţi pentru echipa din Piteşti”, a declarat Slobodan Nikolic. Acesta a mai spus că se aştepta la o diferenţă mai mare la acest meci în favoarea echipei sale, însă posesiile pierdute au făcut ca ospeţii să spere la un moment dat la o victorie la Târgu Jiu: „Înaintea meciului, văzându-i la încălzire pe jucători pregătiţi şi foarte motivaţi, i-am spus preşedintelui Vlaicu că vom învinge Piteştiul la 20 de puncte. N-am reuşit însă acest lucru pentru că am avut în acest meci 22 de posesii pierdute. Nu înţeleg de ce, dar este foarte mult. Aş fi înţeles aceste mingi pierdute dacă Piteştiul s-ar fi apărat agresiv, om la om, dar ei s-au apărat mai relaxat, în zonă, iar noi, inexplicabil, am pierdut foarte multe mingi”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.