RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic, încântat de progresul lui Bigus

/ 22 octombrie 2010

Adus pe ultima sută de metri înaintea debutului noului sezon, pivotul polonez Rafal Bigus a început campionatul mai greoi, dar odată ce a acumulat mai multe antrenamente alături de noii săi colegi de la Energia a început să demonstreze că este un pivot valoros.

Antrenorul Slobodan Nikolic spune că echipa sa se află pe un trend ascendent în ceea ce priveşte evoluţiile în campionat şi o parte din merite îi aparţin lui Rafal Bigus: „Avem acum mai multe aşteptări după ce am jucat aceste prime patru meciuri. În special după ultimul, în care Bigus a arătat o creştere foarte mare în joc. Este un pivot despre care se va vorbi frumos şi care va ajuta foarte mult echipa în viitor”, a declarat tehnicianul Energiei. Acesta a mai precizat că se află sub graficul pe care şi-l fixase, dar este optimist în ceea ce priveşte partidele viitoare: „Sunt în continuare optimist chiar dacă înaintea începerii campionatului eu îmi propusesem 3 victorii din aceste prime patru meciuri. Mă aşteptam să câştigăm cu CSM Bucureşti, o echipă cu care am jucat în pregătiri şi pe care o cunoşteam, dar a fost o surpriză că am pierdut cu CS Otopeni. Acesta trebuie să fie ultimul pas greşit pe care-l facem pe teren propriu. Urmează o perioadă cu trei jocuri importante cu noi, jocuri care ar putea să conteze foarte mult la finalul campionatului. Jucăm cu Piteştiul, apoi la Sibiu şi primim vizita celor de la Cluj. Eu cred că putem să batem toate aceste echipe”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.