RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Tot timpul am crezut în victorie”

/ 31 octombrie 2010

Energia a început dezastruos meciul cu U Mobitelco Cluj, însă antrenorul sârb al gorjenilor, Slobodan Nikolic, spune că avantajul luat de ardeleni nu l-a făcut să-şi piardă speranţa într-un rezultat pozitiv al echipei sale.

Nikolic a declarat că a avut încredere în echipa sa şi a ştiut că jucători precum Căpuşan şi Stefan Nikolic pot reveni în joc în ciuda unui start slab în joc: „După primul sfert mi-am spus că dacă intrăm la pauză cu un deficit de zece puncte putem câştiga, dar meciul a fost egal, a fost şi mai bine. Tot timpul am crezut în victorie, am crezut în Căpuşan care la fiecare meci trebuie să prindă 6-7 minute foarte bune, am crezut în fiecare jucător. Căpuşan a făcut un meci mai slab în prima parte, dar îl ştim ca jucător de aceea l-am lăsat în teren, la fel şi Stefan Nikolic”, a spus tehnicianul Energiei.

În acest sezon Energia a reuşit să spargă gheaţa în faţa celor mai puternice echipe din campionat, după ce a învins Asesoft-ul în cupă, a reuşit să bată şi echipa clujeană: „Acasă putem câştiga împotriva oricărei echipe, pregătim meciurile foarte bine. Le-am spus că cei de la Cluj au un lot foarte bun, dar nu sunt superoameni şi am obţinut o victorie uriaşă pentru noi”, a mai declarat Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • qp spune:

    apararea merge destul d bine…
    e pacat ca bigus nu e si un pivot care sa marcheze macar jumatate din punctele marcate de trim..dar la rebounds si blocaje e ok..
    eu unul cred ca avand si putin noroc…baietii pot sa faca surprize orcarei echipe..

    • PPK spune:

      Ce scriu cei de la impactingorj ca am obtinut victoria datorita arbitrajului care a fost cu noi…pai ori nu au fost in sala ori nu se pricep la fenomen…sa spui ca au fost cu noi cand pe mocanu il fluiera 4 faulturi in mai putin de 2 min care 2 dintre ele clar nu au fost…capusan la fel si multe decizi controversate ce sa mai zici decat ca e invidie a celor de la impactingorj ca am batut cluju.Ce or avea cu echipa nu stiu….treaba lor e sa dea cat mai mult in echipa si conducere decat sa scrie de bine despre echipa.

  • theo evans spune:

    theo evans a anuntzat oficial ca daca energia mai castiga un meci asa important o sa ski taie venele in new york times…si acum il mai plangeti pe penibilul ala de profesot de matematica?????

    • I love energia spune:

      Ce moo?? Pai tu nici gramatica limbii romane nu o stii si ai pretentia sa te creada cineva? Ma faci sa rad :))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.