RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ultimatum pentru Slobodan Nikolic

/ 16 ianuarie 2011

Înfrângerea suferită de Energia în meciul de debut în retur în faţa celor de la CS Otopeni, scor 85-83 pentru ilfoveni, a redus simţitor şansele echipei gorjene de a mai prinde un loc în play-off.

Îndepărtarea de obiectivul îniţial al echipei nu a fost însă motivul supărării lui Marius Vlaicu, ci modul în care echipa gorjeană s-a prezentat în prima parte a meciului, motiv pentru care i-a adresat antrenorului un ultimatum: “La 50-33 la pauză nu prea am multe de spus. Din partea mea domnul Slobodan Nikolic are ultimatum. Dacă nu câştigă meciul cu CSM Bucureşti, ne strângem mâinile şi ne despărţim”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia. Acesta a mai adăugat că obligaţia antrenorului este aceea de a antrena, nu aceea de a pune păresiune pe arbitrii: „Poziţia mea oficială, ca preşedinte al clubului şi ca fost arbitru, este aceea că nu arbitrii au fost cei care ne-au împiedicat să avem rezultate bune, ci jocul şi atitudinea noastră din teren. Asta şi la jocul cu Otopeniul, şi cu Asesoft-ul şi cu Mureşul sau Timişoara. Dacă el a pus presiune pe arbitrii, acum pun eu presiune pe el”, a mai spus Marius Vlaicu.

Preşedintele echipei gorjene a mai precizat că este nemulţumit de rezultatele echipei sale în mandatul lui Slobodan Nikolic, antrenor căruia spune că i-a pus la dispoziţie tot ce şi-a dorit: „Din partea noastră a avut condiţiile pe care le-a cerut. L-am lăsat să vină cu trei jucători pe care i-a cerut la echipă, i l-am adus şi pe cel de-al patrulea, dar nu a confirmat”, a încheiat Marius Vlaicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • cornel spune:

    – cind iti permiti sa aduci un antrenor cu surle si trimbite, sfatuit de unul care a batut si el mingea de baschet si care se declara director sportiv
    – cind declari antrenor secund, din considerente cel putin dubioase, unul dintre cei mai indisciplinati componenti ai lotului
    – cind iti permiti sa ai in lot sase straini
    – cind urmaresti doar imagine pentru tine
    – cind nu stii sa-ti asumi greslile , si cauti vinovati in alta parte dai dovada de incompetenta si lipsa de valoare

  • abu spune:

    Parca obiectivul nu era un loc in play-off. Obectivul este unul de toata jena (locurile 7-9). Ori vrei un loc in play-off, ori vrei sa nu retrogradezi. Ori cal ori magar!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.