RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic, ajutat de arbitrii sârbi pentru meciul cu BC Mureş

/ 25 noiembrie 2010

Tehnicianul plav al Energiei, Slobodan Nikolic, a apelat la sprijinul unor prieteni, arbitri sârbi, care au oficiat în meciul de miercuri al celor de la BC Mureş Târgu Mureş în Liga Balcanică.

Nikolic şi-a făcut bine temele, a studiat jocul adversarului de sâmbătă al Energiei, dar a primit şi ajutorul din partea unor conaţionali: „Am vorbit cu arbitrii sârbi care au oficiat la meciul mureşenilor din Liga Balcanică şi aceştia mi-au spus că BC Mureş este o echipă foarte bună, are o atmosferă foarte bună în sală, acolo unde 2.000 de oameni îi susţin”, a declarat tehnicianul gorjenilor. Acesta a mai spus că BC Mureş este o echipă de acelaşi calibru cu adversarul întâlnit de Energia în etapa precedentă, însă cu un mic dezavantaj pe care va încerca să-l speculeze: „Diferenţa faţă de Asesoft constă în faptul că ploieştenii joacă cu 9-10 oameni, în vreme ce BC Mureş se bazează pe 6-7 jucători. Cred că Energia are o bancă de rezerve ceva mai lungă faţă de BC Mureş, noi putând rula opt, nouă, chiar zece jucători. Aici putem face diferenţa. Cei 6-7 jucători ai lor sunt foarte buni, foarte experimentaţi, dar să joci 40 de minute pe meci este foarte greu. Noi trebuie să jucăm toate aceste 40 de minute la o intensitatea foarte mare şi cred că avem jucători care pot să facă acest lucru. Cooley joacă 40 de minute la ei şi este posibil să punem ceva presiune pe el, iar pentru asta avem nevoie de mai mulţi jucători”, a precizat Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.