RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Nu am avut energie pozitivă pentru a câştiga”

/ 28 noiembrie 2010

Antrenorul Energiei a felicitat echipa din Târgu Mureş pentru jocul practicat la Târgu Jiu considerând meritată victoria acestora în condiţiile în care echipa sa a arătat ca una lipsită de energie.

„Pare că noi jucăm miercuri-sâmbătă, nu Târgu Mureş pentru ei au arătat ca o echipă fresh pe teren. Cu siguranţă este unul din cele mai slabe meciuri ale Energiei din acest sezon. Nu spun că ar fi trebuit să avem foarte multă energie, dar nici aşa. Am jucat bine primele 20 de minute, am pierdut la un singur punct, dacă am fi avut mai multă energie pentru acele mingi care se consideră pierdute am fi putut să câştigăm”, a declarat Slobodan Nikolic la finele partidei pierdute de Energia cu scorul de 71-79 în faţa celor de la BC Mureş Târgu Mureş pe teren propriu, la Târgu Jiu.

Tehnicianul sârb al Energiei a mai declarat că simte că o parte din vină îi aparţine, dar şi că va fi nevoit să schimbe şi din formula de joc a echipei: „Poate că e greşeala mea şi nu m-am făcut înţeles, am făcut două meciuri proaste, cu Oradea şi acum cu Târgu Mureş şi mesajul meu nu a fost bine recepţionat. Întotdeauna le spun să fim o echipă, dar cred că acum voi schimba doi jucători. Avem timp să discutăm şi despre asta”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.