RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „This is a big, big bullshit!”

/ 21 noiembrie 2010

La finalul meciului câştigat de Asesoft la Târgu Jiu cu largul concurs al arbitrilor, antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, şi-a găsit cu greu cuvintele fiind nevoie de doi translatori, fiul său traducând mai întâi din sârbă în engleză pentru ca apoi din engleză să fie tradus în română de un alt jucător al echipei gorjene.

Reacţia lui Nikolic la adresa arbitrajului a fost una dură, tehnicianul sârb neferindu-se să catalogheze drept ruşinoasă prestaţia celor trei arbitrii: “Este o mare ruşine ce s-a întâmplat astă seară în acest joc. Asesoft este cea mai bună echipă din România şi nu este nevoie să aibă un asemenea ajutor din partea arbitrilor. Am crezut că avem o şansă 31 de minute, dar acum când văd ce s-a întâmplat nu cred că am fi avut vreo şansă să câştigăm acest meci. Nu înţeleg ce vor aceşti arbitrii… Nu ne lasă să jucăm apărare, nu ne lasă să jucăm atac, nu ne lasă să jucăm nimic. Este un mare rahat”, a tunat Slobodan Nikolic.

Antrenorul Energiei spune că a antrenat în multe ţări în Europa, însă în România arbitrii judecă după un alt regulament: „În toată Europa este o regulă şi aş vrea să ştiu dacă este valabilă şi în România. Nu ştiu ce are arbitrul Grigoraş cu Lupusavei. Acesta după ce a ratat o aruncare a scăpat o înjurătură pentru că era nervos pe el, nu pentru că i-a înjurat pe arbitrii şi imediat i-a dat fault tehnic. Îmi pare foarte rău că în acest meci am fost arbitraţi de aceşti arbitrii. Ştiu că Asesoft e campioana României, dar chiar nu are nevoie de asemenea favoruri”.

Slobodan Nikolic a avut o singură mulţumire la finalul acestei întâlniri, aceea că partida nu a degenerat într-o bătaie pe teren după ce arbitrii au creat o atmosferă favorabilă unui astfel de conflict: Dacă am o mulţumire în acest meci este că nu s-a ajuns la bătaie fizică deoarece au adus atmosfera încât să se ajungă la bătaie. Vreau ca după acest meci cei trei arbitrii să nu ne mai fluiere niciodată. Este prima dată în viaţa mea când văd aşa ceva”, a încheiat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.