RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Victoria este mult mai importantă decât cele două puncte”

/ 18 octombrie 2012

Victoria Energiei în fața Timișoarei a fost dedicată de antrenorul gorjenilor și publicului din Sala Sporturilor.

  „Lumea a venit la sală, ne-a ascultat apelul și am avut avantajul galeriei și le mulțumim pentru asta. Spuneam că dacă vom avea suportul sălii și dacă Darby va juca așa cum a făcut-o, echipa va da 200%. Sunt satisfăcut de presiunea pe care galeria o pune pe arbitrii, pe jucătorii adverși. Atunci când galeria ne susține, jucătorii dau 200%, iar echipa joacă perfect”, a declarat Slobodan Nikolic.

Tehnicianul plav a mai spus că un eșec al Energiei ar fi fost un rezultat nedrept având în vedere faptul că echipa sa a controlat aproape întreg meciul. Nikolic este sigur că acest succes valorează mai mult decât cele două puncte acumulate după partidă:

„Victoria este mult mai importantă decât cele două puncte pe care le avem acum în clasament. Stefan Nikolic, Darby, Steffel, Giles și ceilalți sunt jucători de moral, care au un imbold atunci când câștigă astfel de meciuri. Ultima aruncare a lui Darby este răsplata pentru munca colectivă pe care am depus-o”, a completat antrenorul Energiei.

După Timișoara, Energia joacă un nou meci extrem de tare la începutul săptămânii viitoare, când se deplasează la Brazi pentru jocul cu campioana României: „Mergem acum la Asesoft, un meci foarte greu, apoi vine Mediașul acasă, iar dacă vom trata meciul cu încredere putem obține încă o victorie. Asesoft-ul a pierdut un nou meci, cel împortiva CSM-ului. Întâlnim trei dream team-uri la rând, a fost Timișoara, vin Asesoft și Mediaș, dar cel mai important este acum că avem încredere”, a concluzionat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    Bravo Slobodan ! Ai demonstrat ca stii ,,sa citesti” adversarul si sa ii asezi pe baieti asa cum trebuie ! BRAVO!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.