RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Cred că putem face o apărare mult mai bună”

/ 8 octombrie 2011

Victoria în faţa celor de la BC Miercurea Ciuc l-a mulţumit pe antrenorul Slobodan Nikolic, însă tehnicianul plav vrea o apărare mult mai atentă la meciurile viitoare.

„Cred că putem face o apărare mult mai bună. Miercurea Ciuc a înscris în repriza secundă 46 de puncte, puţin cam mult. În prima repriză am făcut o apărare foarte bună. Îi înţeleg pe jucători, atmosfera a fost incredibilă în tribune, dar sunt 4-5 jucători care şi-au uitat misiunea în apărare, dar cred că pe viitor va fi bine”, a declarat Slobodan Nikolic nemulţumit de faptul că echipa sa a încasat 46 de puncte în partea a doua a meciului. Nemulţumirea antrenorului s-a văzut şi în timpul partidei, când, în sfertul patru, Nikolic senior a răbufnit criticându-i vehement pe Stefan Nikolic şi Guţoaia: „Eram foarte dupărat că numărul 6 de la adversari a înscris 5 puncte consecutive, iar Stefan şi Guţoaia l-au lăsat liber. În Europa sunt antrenori care spun înainte de meci că trebuie să primiţi sub 70 de puncte, eu nu le spun asta, dar puteam să primim sub 70 de puncte dacă acele puncte nu veneau pe greşeli mari în apărare”, a explicat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.