RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Iaşiul a jucat perfect. La Iaşi nu se mai poate întâmpla ce s-a întâmplat aici”

/ 15 aprilie 2011

Slobodan Nikolic consideră că echipa sa a avut probleme mari în apărare în dubla disputată la Târgu Jiu cu Politehnica Iaşi, dar speră ca în cele două meciuri pe care Energia urmează să le joace în Copou lucrurile să se schimbe.

„Ne bucurăm că am câştigat. Dacă ne-am fi dus cu 0-2 acolo ar fi fost foarte greu. Tot meciul am avut o problemă în apărare, ca şi în primul joc, dar bine că am câştigat ţinând cont de faptul că tot sezonul am jucat în şapte oameni”, a declarat Nikolic senior după meciul doi din play-out, câştigat la mare luptă de Energia cu 108-100. Tehnicianul echipei gorjene spune că Politehnica Iaşi a arătat la Târgu Jiu cam tot ce are mai bun de arătat, aşa că în următoarele două partide nu mai poate surprinde, în plus, Nikolic speră ca Darby să poată juca măcar într-una din următoarele partide: „Iaşiul a jucat perfect. Va trebui să schimbăm apărarea şi acolo va fi alt meci şi nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat aici. Pentru noi este greu fără Darby, echipa depinde de el, dar este posibil ca luni sau marţi să-l avem la Iaşi să câştigăm un meci acolo şi să aducem finala la Târgu Jiu. Sigur acolo vom câştiga cel puţin un meci. Dacă ne uităm la tabelă vedem că am marcat peste 100 de puncte fără Darby, problema este în apărare. Avem trei-patru zile în care trebuie să schimbăm defensiva”, a mai spus Slobodan Nikolic, care nu crede că Energia ar putea pierde duelul din play-out cu Politehnica Iaşi .

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.