RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia este favorită în faţa Politehnicii Iaşi în play-out

/ 12 aprilie 2011

Energia se pregăteşte de ultimele reprezentaţii de pe propriul teren din actualul sezon, echipa gorjeană urmând a juca miercuri şi joi la Târgu Jiu cu Politehnica Iaşi în primele partide din primul tur al play-out-ului Diviziei A de baschet masculin.

Antrenorul Slobodan Nikolic crede că echipa sa nu poate avea probleme în a se impune în faţa echipei din capitala Moldovei şi spune că Energia are datoria nu doar de a câştiga, ci şi de a face spectacol pentru suporterii săi: “Energia este mare favorită în confruntarea cu Ploitehnica Iaşi dacă este să luăm în calcul că am învins la 20 de puncte la Iaşi în returul sezonului regulat, dar misiunea noastră nu este doar de a câştiga aceste meciuri, ci şi de a juca un baschet frumos în aceste meciuri”. Tehnicianul echipei gorjene a mai adăugat că are convingerea că Energia se va impune repede în confruntarea cu Politehnica Iaşi, după doar trei meciuri: „Respectăm Iaşiul şi jucătorii de acolo, dar câştigând meciurile de acasă şi plecând la Iaşi cu scorul de 2-0 ar fi bine să câştigăm şi acolo chiar din primul meci pentru a ne impune cu 3-0”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

Primele două partide ale confruntării dintre Energia şi Politehnica Iaşi din play-out-ul Diviziei A vor avea loc miercuri şi joi la Sala Sporturilor din Târgu Jiu cu începere de la ora 19:00, la pauza primului meci urmând a fi făcută şi prezentarea şi premierea în faţa suporterilor gorjeni a noii campioane naţionale under 13, echipa CSS Târgu Jiu, care sub bagheta lui Gabriel Becheş s-a încoronat cu titlul naţional în urma Turneului Final de la Drobeta Turnu Severin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.