RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie fără emoţii la Iaşi pentru Energia Rovinari

/ 26 ianuarie 2011

Energia şi-a făcut treaba în această etapă şi a învins, conform previziunilor, pe Poli Iaşi în deplasare, scor 69-87 (11-26, 13-22, 22-17, 23-22), şi acum aşteaptă confruntarea de sâmbătă cu Steaua de la Târgu Jiu.

Trupa lui Slobodan Nikolic a jucat foarte bine prima parte a meciului, a câştigat detaşat primele două sferturi şi apoi şi-a permis să mai menajeze din jucători şi să experimenteze noi formule. Cel mai bun jucător de pe teren a fost americanul Louis Darby, care a marcat 30 de puncte şi a făcut 6 recuperări, din tabăra gorjenilor remarcându-se şi pivotul Rafal Bigus cu un double-double cu 10 puncte şi 10 recuperări. De la Energia a lipsit în acest meci Stefan Nikolic, conducătorul de joc al gorjenilor acuzând dureri la spate, motiv pentru care a fost menajat în vederea meciului important de sâmbătă.

„Am obţinut o victorie importantă, de moral, înaintea meciului cu Steaua de sâmbătă. Scorul de 87-69 este unul bun, am făcut un joc bun, mai ales în prima sa parte, iar acum sperăm să facem un meci foarte bun contra Stelei şi să obţinem victoria. Ar însemna foarte mult pentru noi un succes în acest moment în faţa Stelei”, a declarat preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Marius Vlaicu, după succesul gorjenilor de la Iaşi.

www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

 • seleni spune:

  fara stefan si stroescu a marcat 0 (zero) puncte, a dat 0(zero) pase decisive, a facut 0(zero) recuperari, a ratat de 3 ori de la 3 puncte, a facut o greseala personala.deci ce este stroescu? UN MARE ZERO!afara de la echipa cu acest amator.si sa il ia cu el si pe talibanul ala cu picioare scurte

 • abu spune:

  Antrenorul secund si in acelasi timp „capitanul echipei” a intrat titular. In minutul 7:12 cand a fost schimbat scorul era Iasi-Rovinari 11-13. Ce s-a intamplat in continuare? In minutul 9:23 scorul era Iasi-Rovinari 11-28.
  Sper ca Nikolic batranul sa ne faca o surpriza cu Steaua si sa-l foloseasca pe „capitan” tot atat cat l-a folosit cu Municipal.
  Prefer sa intre el in teren decat sa-l bage pe „il capitano”

 • done spune:

  poate nu am cautat unde trebuie da’ nu reusesc sa aflu de ce nu a jucat Nikolic Jr. sau e tot stroescu de vina? 😀

  • Mda spune:

   pai citeste omule articolul….a scris cristi negru pe alb mai sus….cauta ochelarii bunicii si ai sa gasesti 🙂

 • abu spune:

  Se pare ca Stefan Nikolic a avut dureri de spate si a fost menajat.

 • nick55 spune:

  stefan a fost accidentat – o mica entorsa – si a fost menajat. la multi ani, louis darby, la implinirea a 27 de primaveri si multe, multe succese in activitate si viata! sa te bucuri de ingerasul tau! la multi ani!

 • nick55 spune:

  seleni, te rog sa ma scuzi, am avut impresia ca esti cu ceilalati! bine ca ti-ai revenit! scuze inca o data!

 • Radu Stroescu spune:

  Bai,toata lumea,lasatima odata in pace.Ce avut cu mine toti?Nu imi face treaba cum trebuie?Ce daca am 1200 euro pe luna.Ii merit pentru ca eu imi face treaba cum trebuie in argenajul clubului si sunt devoitat echipei.Ce atatea Ducu si Stroescu.Suntem si noi oamenii si suferiim cand ne spune oamenii din tribuna sau aicea pe sait vorbe urate la mine.Deci ve rog.Umpic decenta.Va multumesc!…RS

  • raulica spune:

   Ce tare esti! Dai un comentariu cu numele altui om si faci greseli gramaticale, mama ce interesant esti. Eu cred ca Radu Stroescu este idolul tau.Dar nu inteleg de ce iti ascunzi dupa numele lui prostia.

 • andrey spune:

  Iubesc acest sport numit handball!Joc si eu si incerc din rasputeri sa ajung capitan.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.