RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Joc la pas, victorie fără emoţii: Energia Rovinari – SCM U Craiova 91-69

/ 12 februarie 2010

Energia nu a avut milă pentru vecinii de la Sud şi au învins la lejer pe SCM Universitatea Craiova, scor 91-69 (23-15, 20-16, 24-21 şi 24-17).

Aşa cum declara şi antrenorul oaspeţilor, Paul Nicolae, craiovenii au fost învinşi încă de la prezentarea echipelor, jucătorii săi fiind apăsaţi de atmosfera creată în Polivalenta târgujiană, una de care nu s-au mai lovit până acum.

Trupa lui Evans a început în forţă şi a reuşit să arate încă din primele dueluri că la Târgu Jiu nu e loc de surprize. Troupe, Darby, Căpuşan şi Trim au încercat faze cât mai spectaculoase, unele reuşite, altele ratate din cauza unei concentrări superficiale, jucătorii titulari ai Energiei ştiind că mare parte din repriza a doua va fi lăsată pe mâna rezervelor. Sfertul trei a fost unul în care deseori Theo Evans a trimis pe teren trei sau chiar patru jucători români, dându-le şansa de a avea şi ei mai multe minute jucate într-un joc oficial, iar în sfertul patru i-a oferit juniorului Bratoloveanu şansa de a debuta în Divizia A. Tânărul a trecut peste emoţiile debutului în aplauzele frenetice ale publicului şi a avut curajul de a arunca de două ori şi chiar dacă a ratat de fiecare dată, nimeni nu s-a supărat.

Un moment special a fost cel care a marcat aniversarea zilei de naştere a lui Rareş Apostol, suporterii cântându-i „Mulţi ani trăiască” deşi în acel moment se juca.

Energia a mai pus două puncte la zestrea sa, s-a răzbunat pentru înfrângerea din turul campionatului şi priveşte cu încredere spre meciul viitor, cel din deplasare cu Dinamo, acest meci fiind unul de care poate depinde calificarea echipei gorjene în play-off.

Energia Rovinari – SCM U Craiova 91-69 (23–15, 20–16, 24–21, 24–17)
Sala Polivalentă Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Tyner (5), Darby (16), Trim (24), Troupe (12), Căpuşan (19), D. Ilie (2), R. Apostol, Bratoloveanu, Barber (5), Stroescu (3), Lupusavei (3), Amarghioalei (2). Antrenor: Theo Evans.

SCM U: Şenai (8), Basset (10), McCcullough (14), Harvey (15), Dragovic (17), Andonie (3), I. Corneanu (2), Lapadat, Pacioga, Gavrilă, C. Corneanu. Antrenor: Paul Nicoale.

Arbitri: Vinasi Doru, Niţu Fabiana, Ioniţă Liviu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.