RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie fără emoţii pentru trupa lui Stângă: Energia Pandurii – SCM Rom Cri Braşov 33-24 (15-8)

/ 15 noiembrie 2009

final_handbal_energia

Handbaliştii de la Energia au avut parte în weekend de un meci din Liga Naţională pe care antrenorul Vasile Stângă îl poate trece fără probleme la categoria „antrenamente”.

Energia a învins fără drept de apel pe Rom Cri Braşov cu scorul de 33-24 (15-8) şi a profitat de paşii greşiţi ai Stelei şi ai celor de la Ştiinţa Dedeman Bacău pentru a urca din nou pe podiumul Ligii Naţionale.

Jucătorii Energiei au intrat prea relaxaţi în joc, iar braşovenii au surprins reuşind să se afle la conducere pe tabela de marcaj până în minutul 12, dar seria de şase goluri consecutive realizate de Florea pentru echipa sa au făcut ca balanţa să se încline în favoarea gorjenilor. În paralel, o contribuţie importantă în detaşarea Energiei încă de la pauză  având-o şi portarul Dragomir, acesta trecându-şi în cont 12 intervenţii în repriza jucată, două dintre acestea fiind lovituri de la 7 metri parate.

Repriza secundă a fost o negociere între staff-ul tehnic şi jucătorii ce n-au evoluat foarte mult în acest campionat, negociere prin care Criciotoiu, Vali Popescu şi Mazilu au încercat să-şi expună motivele pentru care antrenorii ar avea nevoie de ei mai mult în teren în partidele viitoare. Cu un Mazilu revenit pe teren după aproape un an, echipa rezervelor a mulţumit doar într-o anumită măsură, gazdele irosind în final multe ocazii şi, odată cu ele, o parte din avantajul de 13 puncte avut la mijlocul reprizei secunde. Energia a reuşit totuşi să-şi asigure o victorie concludentă şi priveşte cu încredere spre finalul turului, conducerea exprimându-şi dorinţa de a încheia prima parte a campionatului pe podiumul Ligii Naţionale.

FAZA JOC Energia - Rom Cri Brasov

Energia Pandurii Târgu Jiu – SCM Rom Cri Braşov 33-24 (15-8)
Sala Polivalentă, Târgu Jiu, spectatori: 500

Energia: Dragomir (12 intervenţii), Rădulescu (8 intervenţii), Apolzan (4), Mazilu (2),Criciotoiu (4), Păiuş (1), Humberto (1), Enache (2), Truică (1), Giotoiu (3), Kapular (1), Kukrika (3), V. Popescu (2), Florea (9). Antrenor: Vasile Stângă.

SCM Rom Cri: Pavazan, Andreev, Cîntec (4), Scripnica, Baican (1), Băluţ (5), Gaie, Amihăiesii (3), Fărcaş (5), Tudor (4), Beşuţiu (1), Jeler (1), Florea, Bosneac. Antrenor: Vasile Curiţeanu.

Arbitri: Liviu Candidatu şi Gheorghe Spătaru.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.