RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă îi va forţa pe Mazilu şi Criciotoiu în meciul cu SCM Rom Cri Braşov – AUDIO

/ 13 noiembrie 2009

faza_handbal1311Vasile Stângă consideră că meciul Energiei cu Rom Cri Braşov este unul în care trebuie acordate mai multe şanse jucătorilor care din diferite motive au evoluat mai puţin în acest campionat.

Tehnicianul echipei gorjene a precizat că unul dintre cei care vor beneficia de această ocazie este Ionuţ Mazilu, acesta urmând a fi testat după ce o perioadă destul de lungă a fost nevoit să stea departe de parchetul sălii datorită problemelor medicale. Al doilea jucător ce va fi folosit de Stângă în meciul cu echipa braşoveană cu scopul de a se lămuri asupra evoluţiei sale este tânărul Bogdan Criciotoiu:

Vox Stângă – Mazilu şi Criciotoiu

Stângă spune că Energia nu ar avea motive să se teamă de meciul cu echipa braşoveană, însă cu o singură condiţie, aceea de a aborda cu seriozitate partida. În ceea ce priveşte obiectivul pe care l-a stabilit pentru finalul turului, antrenorul echipei gorjene este tranşant, Energia trebuie să câştige cinci din cele şase partide pe care le mai are de disputat în acest an, performanţă cu care gorjenii ar putea încheia turul pe locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale.

Meciul dintre Energia Pandurii şi SCM Rom Cri Braşov se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Târgu Jiu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.