RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă dă Steaua drept favorită în meciul cu Energia – AUDIO

/ 5 noiembrie 2009

stanga0511Tehnicianul Energiei spune înaintea meciului cu Steaua că echipa sa va începe jocul din postura de outsider, gruparea bucureşteană rămânând una de temut chiar şi în condiţiile în care Şania a părăsit echipa, iar alţi jucători sunt nemulţumiţi de situaţia financiară precară prin care sunt nevoiţi să treacă.

Vasile Stângă este de părere că un argument în plus pentru a crede că toate meciurile for fi mai grele de acum înainte este faptul că orice echipă va dori să obţină un rezultat bun în comapia echipei care a învins campioana:

Vox Stângă – meci Steaua

Chiar şi plecând din a doua linie, Stângă îşi montează jucătorii pentru a se gândi doar la victorie în meciul de la Buzău:

Vox Stângă – situaţie Steaua

Energia va pleca vineri spre Buzău, acolo unde Steaua îşi dispută meciurile de pe teren propriu după suspendarea primită din partea federaţiei, meciul dintre cele două echipe urmând a se juca sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.