RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă cu Steaua

/ 3 noiembrie 2009

Handbaliştii de la Energia vor avea de susţinut un nou examen important în etapa a VII-a a Ligii faza handbal florea humbertoNaţionale de handbal masculin. Elevii lui Vasile Stângă vor evolua sâmbătă, la Buzău, în faţa Stelei, una dintre pretendentele la titlu în acest sezon, alături de HCM Constanţa şi UCM Reşiţa.

Partida se va disputa cu începere de la ora 18:00, deşi iniţial liga stabilise ca ea să se desfăşoare de la ora 15:30. Meciul dintre Steaua şi Energia va fi transmis de Digi Sport, însă nu în direct, ci în premieră, duminică de la ora 12:00.

Energia nu se va putea baza la meciul cu Steaua, şi nici în următoarele luni, pe extrema dreapta Milan Vukas, diagnosticat cu cancer testicular şi operat în aceste zile la Belgrad. În schimb, Vasile Stângă va apela la serviciile lui Ionuţ Mazilu, care va acoperi în aceste condiţii şi postul de inter dreapta, dar şi pe cel de extremă dreapta.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.