RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Concursul de slam dunk a fost o încununare pentru Darby”

/ 12 aprilie 2011

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, apreciază evoluţiile jucătorilor americani pe care-i pregăteşte la Energia şi spune că Darby a avut parte la Sibiu de încununarea unui sezon foarte bun pentru el.

Chiar dacă are regretul de a nu fi în play-off cu echipa sa, Slobodan Nikolic i-a lăudat pe Porter Troupe şi Louis Darby spunând că Energia are noroc să aibă în lot doi jucători atât de diferiţi ca stil de joc, dar şi atât de buni. În legătură cu Louis Darby, Slobodan Nikolic a declarat că acesta a avut evoluţii foarte bune în acest sezon cu care a ajutat mult echipa, dar şi că poate mult mai mult decât atât: „Este un foarte mare jucător, are statistici individuale foarte bune. Ca el să devină un şi mai bun jucător trebuie să aducă un plus în jocul său la aruncările de trei puncte şi să se apere şi mai bine decât o face acum. Am o relaţie foarte bună cu el, comunicăm foarte bine. El are 27 de ani şi vrea să înveţe, să-şi îmbunătăţească jocul şi asta se vede nu doar în meciuri ci şi la antrenamente. La Sibiu, Darby a arătat tuturor că a avut un sezon foarte bun şi a jucat foarte bine în acest an. Concursul de slam dunk de la All Star Game a fost pentru el ca o încununare a evoluţiilor foarte bune ale sale de până acum”, a declarat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.