RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic vrea să schimbe filosofia de joc a tinerilor din echipă

/ 6 octombrie 2011

Tehnicianul plav al Energiei, Slobodan Nikolic, consideră că echipa sa începe să priceapă ce-şi doreşte de la ea, dar mai este destul de mult de muncit până a juca un baschet foarte bun.

Partida de la Mediaş a fost una în care ofensiva a dat satisfacţie în oarecare măsură, dar Nikolic s-a declarat nemulţumit de apărarea echipei sale:La Mediaş am pierdut în faţa unei echipe bune, dar am primit 104 puncte şi e prea mult. Zilele acestea am lucrat la apărare, am discutat despre greşeli. E nevoie de timp. Echipa aceasta va creşte în evoluţii pas cu pas”, a declarat antrenorul gorjenilor. Acesta a explicat că problema vine în principal de la lipsa de experienţă a jucătorilor tineri, Fields, Giles şi Guţoaia, jucători la a căror filosofie de joc vrea să intervină: „Avem jucători tineri şi trebuie să le schimbăm filozofia de joc. Nu e de ajuns să te gândeşti doar la punctele pe care le înscrii, nu trebuie să joci individual, ci trebuie jucat în echipă. Am lucrat la omogenitatea grupului în ultima perioadă şi mai avem încă de lucrat”, susţine Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.