RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Dacă n-ar fi revenit Darby, am fi pierdut acest meci la 30-40 de puncte…”

/ 1 noiembrie 2011

Antrenorul Energiei spune că lucrurile s-au rezolvat la echipa sa doar pe jumătate, Slobodan Nikolic fiind oarecum mulțumit de apărarea practicată de echipa sa contra celor de la CSU Ploiești, dar consideră că problemele din atac persistă.

„La 38-39 echipa a începtat să mai joace și nu înțeleg de ce. Nu am înțeles nici unele decizii ale jucătorilor când au aruncat la coș. Am jucat 25 de minute bine, am jucat un baschet corect, am avut chiar șansa de a câștiga dacă am fi avut câteva blocaje bune în apărare și am fi marcat pe contraatac. Alta ar fi fost situația, dar am avut o seară proastă în ofensivă… Stefan și Fields n-au înscris de trei puncte, iar după cinci minute totul s-a terminat…”, a declarat dezamăgit antrenorul Energiei. Acesta a recunoscut și faptul că Darby a fost cel care a evitat o nouă umilință a echipei: „Trebuie știut că, dacă n-ar fi revenit Darby, am fi pierdut acest meci la 30-40 de puncte. Am început meciul foarte bine, apoi am fost în sfertul trei la un punct în spatele lor. Dacă Darby n-ar fi fost pe teren, diferența ar fi fost mult mai mare”, a concluzionat Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • EnergiAAA spune:

    Nu numai ca Stefan nu a inscris de 3 puncte…nu a inscris nici un punct…deabia astept sa plece din iarna sau dupa meciul cu CSM !

  • 1 spune:

    se vede ca echipa traverseaza o perioada de criza , se vede pe teren ca sunt neintelegeri intre jucatori si antrenor …. neintelegeri sunt la fiecare echipa , nu vad o solutie prin plecarea lui Nikolici , nu sunt bani pentru aducerea altui antrenor , altor jucatori … viata e grea … mai ales viata de suporter , trebuie sa avem rabdare si sa sustinem echipa la bine si la greu , imi aduc aminte in vara asta erau discutii ca nu o sa mai existe echipa de baschet , dar cu efortul fanilor si a conducerii totusi exista , hai sa sustinem echipa cu toti jucatorii si sa-i lasam sa se acomodeze , nu sa o lasam balta , si sa intelegem ca daca ar avea un buget mai mare poate am avea mai multi jucatori si mai competitivi .
    p.s. Pentru cine iubeste baschetul recomand sa citeasca :
    http://www.davidescu.totalbaschet.ro/?p=34

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.