RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Am avut ghinion foarte mare”

/ 30 ianuarie 2011

Înfrângerea Energiei în meciul cu Steaua este pusă de antrenorul Slobodan Nikolic pe seama ghinionului, coşul victoriei steliste fiind înscris de Bogdan Popescu, jucător care nu marcase niciun punct până atunci.

„Am avut ghinion foarte mare pe finalul acestui meci. Bogdan Popescu a înscris o singură aruncare de trei puncte şi aceasta decisivă. A fost un meci bun de baschet, nu extraordinar, dar trebuie să ne împăcăm cu gândul că am pierdut. Steaua e o echipă totuşi bună, am jucat cât am putut de bine dar acesta a fost rezultatul la final”, a declarat antrenorul Energiei la finalul unui meci al cărui rezultat a fost frustrant pentru gorjeni. Chiar dacă a spus că pe teren nu s-a văzut diferenţa dintre cele două echipe, Nikolic a recunoscut că diferenţa a fost făcută de bugete, cel al Stelei permiţând o bancă de rezerve mult mai experimentată şi valoroasă decât a Energiei: „Diferenţa dintre noi şi Steaua e mare, din punct de vedere al bugetului, al rotaţiei pe care o fac în teren, ei joacă cu 9-10 jucători. Asta a fost, nu ne puteam permite să necomparăm cu ei, dar au câştigat cu mare noroc”, a mai spus Nikolic.

Ideile lui Nikolic au fost susţinute şi de Virgil Stănescu, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei: „A fost mult mai greu decât m-aş fi aşteptat. O vom ţine mine victoria asta. Chiar am muncit pentur victoria asta, n-aş zice că a fost norocoasă. Claritatea lui Bogdan a decis, era în faţa unui jucător mare. Sunt sigur că a contat diferenţa de lot dar ei au făcut faţă extraordinar”, a declarat pivotul stelist.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • abu spune:

    S-o dam pe ghinion? Nu trebuia oare sa facem un fault jos sau chiar doua in ultimele secunde astfel incat Steaua sa nu poata arunca la cos sau sa arunce pe final? Nu aveam decat 3 faulturi in ultimul sfert. Aproape aceeasi situatie la Oradea-Pitesti. 18 sec de joc si 2 pct pt. Oradea, atac Pitesti. La 39:50 fault jos, la 39:54 fault jos, astfel ca Pitestiul a aruncat la cos in min 40:00, si a ratat. Noi il lasam pe Popescu sa traga de 3pct. Nu cumva dl. Nikolic trebuia sa spuna asta?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.