RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: „Am muncit un sezon întreg şi s-ar putea ca totul să se năruiască”

/ 22 mai 2013

Deranjat de felul în care LPF a tratat Pandurii, programând inegal partidele gorjenilor față de cele ale contracandidatelor la un loc pentru Europa, Eugen Pîrvulescu speră ca echipa sa să arate pe teren că merită să reprezinte România în cupele europene.

pirvulescu ganditor           „Sperăm să rezolvăm noi pe teren la Chiajna. E un joc foarte important pentru noi, sunt trei puncte cât un campionat. Am muncit un sezon întreg şi s-ar putea ca totul să se năruiască în acest final. Ar fi păcat pentru că pe tot parcursul acestui campionat am fost doar o etapă pe poziţia a 5-a”, a declarat președintele executiv al Pandurilor. Acesta este conștient că partida de la Chiajna va fi una de a fi sau a nu fi pentru ambele echipe, dacă Pandurii luptă pentru Europa, Concordia speră să se salveze de la retrogradare: „Sperăm să nu câştige tocmai cu noi. O să fie dificil, Concordia se agaţă de orice punct, sunt în zona fierbinte a clasamentului, şi pentru ei şi pentru noi e un joc de a fi sau a nu fi”, a mai spus Pîrvulescu.

Pandurii va pleca duminică dimineața pentru jocul cu Concrodia Chiajna, programat luni de la ora 19:30, urmând să revină la Târgu Jiu imediat după terminarea partidei de la Chiajna pentru a intra în cantonament pentru meciul cu Astra, ultimul din acest sezon, programat miercuri, de la ora 21:30.

Pentru calificarea în cupele europene, după ce CFR Cluj a ajuns în finala Cupei României, Pandurii are nevoie de o clasare în primele trei poziții ale clasamentului la finalul acestui sezon, cum Steaua este deja campioană, doar locul 2 sau locul 3 poate împlini visul european al gorjenilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Cu cine ,cu Mingote,cu Cristea ,cu Ibeh…sper sa ma insel dar,am mai scris pe aici,daca meritam Europa Ligue, s-o dovedim in astea ultime 2 meciuri!Hai Pandurii Tg-Jiu!

  • spaga spune:

    din cauza portarului mingote.. domnule parvulescu … el va mananca toata munca pe sezonul asta! daca bateati brasobul stateati linistiti cu 3 puncte avans.. asa va vaitati in ultimele 2 partide ca e posibil sa nu prindeti loc de europa…

    • dan spune:

      cum spunea parvulescu:a prins mingote o zi mai proasta.Nu ,este cel mai prost portar din prima liga dar nu are cine sa-l vada.A gafat de ne-am saturat noi si el tot este bun la 33 de ani.In final sa spunem ca nu mai prindem europa decat daca vom bate la chiajna,insa ma tem ca vom veni cu tolba goala dupa calitatea lotului,ba chiar cred ca o sa prestam un joc de toata jena…

  • GHITZA spune:

    nu trageti cu tunurile in mingote acum ! ati uitat de cate ori a avut interventii miraculoase cand poate nimeni nu se mai astepta ??
    trebuie sa fim alaturi de baieti in aceste doua jocuri (cei care pot si cu prezenta cu atat mai bine) si in final sa ne bucuram impreuna de o mare performanta !!!
    cine se gandea acum ceva vreme ca Pandurii va avea sansa sa evolueze in EL ???!!!
    Hai Pandurii !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.