RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu: „Ne-am putea permite să-l vindem pe Ilie Iordache”

/ 29 decembrie 2010

Odată cu aducerea noilor jucători, George Neagu şi Călin Cristea, concurenţa pe banda stângă va fi destul de mare, iar situaţia ar fi reglată cel mai bine dacă Pandurii ar reuşi şi să vândă unul sau doi dintre jucătorii pe care îi are în momentul de faţă pe acest flanc.

Cardoso, Grecu, Neagu, Cristea, Brata, Orac şi Ilie Iordache sunt jucătorii care pot evolua în acest moment pe partea stângă, dintre aceştia doar brazilianul Cardoso fiind ofertat de alte echipe. Cum Brata este foarte tânăr şi considerat de perspectivă, următorul pe lista plecărilor din acest grup ar putea fi Ilie Iordache, lucru confirmat şi de preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, însă oficialul echipei gorjene a precizat că pentru acest jucător nu există oferte în acest moment: “Dacă vom primi o ofertă bună pentru Ilie Iordache, şi pentru noi şi pentru el, nu văd de ce nu am face şi acest transfer. Grigoraş vrea să lucreze cu jucători tineri, care să aibă o mare dorinţă de a arăta că ştiu fotbal pe teren, iar pe banda stângă îi va avea pe Călin Cristea şi Brata, doi jucători foarte tineri, talentaţi şi de foarte mare perspectivă, aşa că, dacă se va ivi o bună oportunitate, ne-am putea permite să-l vindem pe Ilie Iordache”, a spus Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.