RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Murgan – da, Ilie Iordache – ba

/ 21 iulie 2010

Ilie Iordache nu a fost înclus de noul antrenor al Pandurilor pe lista jucătorilor pe care-i va avea în lot declarând că situaţia acestuia reprezintă o discuţie aparte.

„Ilie Iordache are ceva probleme cu contractul în Grecia. Nu cunosc foarte bine cazul”, s-a mărginit la a spune Ionuţ Badea despre fostul mijlocaş al Pandurilor care acum este sub contract cu AEK Atena.

Surpriza lotului prezentat de Ionuţ Badea este Mădălin Murgan, jucător care luni a fost la antrenamentele echipei secunde: „Murgan a fost în vederea mea de la început. Din păcate posibilitatea de a ne pune pe noi în faţa unui fapt împlinit a făcut ca noi să dăm dovadă de dinamism în ceea ce priveşte lotul de jucători. Din acest motiv nu am dat publicităţii lotul definitiv în momentul venirii mele aici. Faptul că Murgan a rămas nu a constituit elementul unei discuţii sau dispute, ci pur şi simplu o alegere corectă în ceea ce priveşte lotul de jucători de la Pandurii”, a explicat Badea reapariţia lui Murgan în lotul primei echipe a Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • relu spune:

    acesta este cu adevarat un antrenor care sigur nu ne va dezamagi…bravo domnule badea,nu are ce sa caute aici un jucator indisciplinat si care a pacalit grav de tot aceasta echipa…iordache,lasa-ne frate si du-te la borcea si la becaliotii tai care te-au invatat sa destabilizezi acest club….esti un gunoi….

  • gigel spune:

    moarte lui orac si murgan acesti bula si strula din fotbalu nostru

  • Lucifer spune:

    Bai grasule intreaba-l pe Badea pe cine pune capitan.si care sant cei trei capitani

  • dan spune:

    da intradevar orac si murgan au avut destule sanse sa confirme si au ramas niste jucatori mediocri,insa cred ca un vezan sau claudiu ionescu pot fi jucatori foarte buni…
    pacat ca nu au ramas la echipa

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.