RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Războiul dintre Pandurii şi Ilie Iordache pare să fi fost câştigat de gruparea gorjeană

/ 14 februarie 2010

Pandurii au mai câştigat o luptă în disputa cu Ilie Iordache şi, implicit, cu clubul Dinamo, o sentinţă civilă pronunţată pe 11 februarie respingând cererea de chemare în judecată a clubului târgujian de către jucător menţinând totodată o decizie luată în urmă cu un an de Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Preşedintele Pandurilor spune că lucrurile au intrat pe făgaşul normal în ceea ce priveşte judecarea acestui caz şi precizează că în urma expertizelor efectuate Ilie Iordache este cel care este dator:

În ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat în urma conflictului deschis de plecarea lui Ilie Iordache, de la ameninţări cu neprogramarea la amenzi de miliarde de lei vechi, Marin Condescu nu doreşte pedepsirea jucătorului, ci doar a mai justă şi atentă judecare a cauzelor de către comisiile LPF sau FRF:

Ilie Iordache a fost mărul discordiei între Dinamo şi Pandurii, clubul bucureştean dorind un milion de euro după plecarea jucătorului de la Pandurii după ce unele comisii l-au declarat liber de contract. Jucătorul a ajuns la AEK Atena, însă după un tur de campionat în care a evoluat sporadic pentru echipa din capitala elenă, Iordache s-a întors în România, în retur urmând să evolueze, sub formă de împrumut, în tricoul Rapidului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.