RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Expertizele solicitate în procesul civil dintre Pandurii şi Ilie Iordache au arătat că jucătorul şi-a primit drepturile cuvenite

/ 13 noiembrie 2009

iordache4801Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, spune că ultima notificare primită de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv anunţa clubul gorjean că atât clubul Dinamo cât şi Federaţia Română de Fotbal nu şi-au plătit cotele repartizate pentru judecarea cazului „Ilie Iordache”.

Forul de la Lausanne a stabilit ca taxele de judecată să fie împărţite între cele trei părţi implicate în acest caz, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo Bucureşti şi Federaţia Română de Fotbal, gorjenilor fiindu-le stabilită o taxă de circa 20.000 de euro, iar celelalte două părţi urmând a plăti în mod egal restul sumei, adică încă aproximativ 20.000 de euro.

Marin Condescu este încrezător în şansele de a câştiga acest război pornit de la acea clauză prin care clubul gorjean era obligat să vireze în contul dinamoviştilor un milion de euro plus TVA în cazul în care Ilie Iordache ar fi plecat de la Pandurii ca jucător liber de contract.

În paralel, Pandurii au deschis şi proces în instanţele civile, proces pe care l-au câştigat, la ultimul termen experţii concluzionând că Ilie Iordache şi-a primit banii cuveniţi şi, în consecinţă, acesta nu avea cum să fie declarat liber de contract de comisiile federale.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.