RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Popete, Nalaţi, Rusu şi Murgan au sărit din schema lui Badea

/ 19 iulie 2010

Câţiva dintre cei cu care Marius Baciu gândea primul usprezece al Pandurilor în noul sezon nu vor face parte nici măcar din lotul de 27-28 de jucători pe care Badea îl va opri pentru turul campionatului.

Din calculele lui Ionuţ Badea a ieşit şi cel mai vechi pandur, Florin Popete, singurul târgujian din lotul Pandurilor şi ultimul mohican al trupei care reuşea promovarea în 2005 în Liga I. Alături de Popete, pe lista disponibilizaţilor de la Pandurii se mai află Adrian Rusu, Adrian Nalaţi, Mădălin Murgan sau Cosmin Tilincă, jucători cu vechi ştate în Liga I. În vreme ce Rusu este foarte aproape de un împrumut pentru un an la FC Braşov, Nalaţi şi Popete ar putea alege drumul Bistriţei, asta în cazul în care vor accepta condiţiile Gloriei, însă în acest moment, cu o săptămână înaintea startului turului nu mai poate fi vorba de refuzul unor oferte, acum fiind foarte greu de găsit un angajament la o echipă de primă ligă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • mitza spune:

    O sa vedeti ca nici Chibu nu o sa m-ai joace!Cel care a pus suflet la echipa asta!!A fost sh este in continuare stalpul apararii gorjene!Murgan la fel,unde a jucat a pus sufletul s-a daruit!De Popete numai zic!Dak era si Florin Stanga acelasi tratament avea..!!JOS BADEA

  • sorin spune:

    nu sunt de acord cu tine, acesti jucatori sunt cei care au retrogradat echipa,cei care nu au reusit sa inscrie 10 goluri in retur, cei care nu erau in stare sa stea in ghete.Popete a facut figuratie meci de meci, daca nu era fortat nu ajungea niciodata in liga 1, murgan pe unde a fost a retrogradat, tilinca mai mult pe la echipa II, iar Nalati incetinea jocul si tot timpul juca inapoi … Uneori ai nevoie de valoare, de jucatori buni, nu de jucatori sufletisti …. cosider ca e foarte bine ca au plecat toti, cand o sa se schimbe si conducerea o sa incepem sa intram in normalitate

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.