RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea a pus valoarea pe locul doi

/ 19 iulie 2010

Noul antrenor al Pandurilor, Ionuţ Badea, şi-a dorit să apară foarte repede în faţa presei pentru a lămuri unele aspecte ale sosirii sale la Târgu Jiu dar şi pentru a putea începe în linişte pregătirea meciului din prima etapă.

Linişte este un fel de a spune, pentru că există anumite tensiuni ce ar putea să afecteze bunul mers al echipei, asta după ce o serie de jucători au fost înlăturaţi de la Pandurii pentru a face loc unei întregi echipe venită de la Internaţional. Mai şocantă pare declaraţia făcută de noul tehnician cu privire la modul în care şi-a făcut lotul, adică punând valoarea în plan secund: „Criteriul de alegere a fost dictat în primul rând de nivelul de pregătire şi nu de valoare. Lotul va număra 27-28 de jucători şi suntem încă în discuţii cu privire la acest aspect. sunt convins că cei care nu vor rămâne îşi vor găsi cu siguranţă angajamente. Sunt jucători talentaţi şi au demonstrat acest lucru”, a declarat Ionuţ Badea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.