RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Badea: „Echipa tehnică este formată din staff-ul cu care am lucrat până acum”

/ 16 iulie 2010

Noul antrenor al Pandurilor, Ionuţ Badea, a confirmat cele spuse şi de Marius Baciu, între loturile echipelor ce s-au înfruntat astăzi pe Municipal nu există mari diferenţe, aşa că va fi dificil de creat un lot pentru campionatul ce începe peste o săptămână.

„A fost un meci amical, de cunoaştere reciprocă, cu o mare încărcătură psihologică. Pentru mine, ca tehnician, a fost important pentru pregătirea primei etape, meciul cu Unirea Urziceni. Din punctul meu de vedere nu există diferenţe mari de valoare între loturile celor două echipe. Singura diferenţă este făcută de nivelul de pregătire unde suntem noi, cei care am jucat pentru Internaţional”, a declarat Ionuţ Badea după trialul dintre Pandurii şi Internaţional Curtea de Argeş. Tehnicianul Pandurilor a declarat că va avea la Târgu Jiu aceeaşi echipă tehnică pe care a avut-o şi la Internaţional: „Trebuie înţeles că noi nu am venit să luăm locul nimănui. Am fost ofertaţi să venim aici. Vrem să facem o combinaţie de performanţă în ceea ce priveşte lotul de jucători pentru anul care vine. Echipa tehnică este formată din staff-ul cu care am lucrat până acum în condiţiile în care ne vom înţelege”, a mai declarat Ionuţ Badea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • klauss tg jiu spune:

    suntem milogii lui condescu….l-a premiat partidu si mantog pt felul cum a bagat banii minerilor in buzunarele latrailor pdl gorj si campania chiorului….mineri cat mai suportati ca nemernicii de temelescu,condescu,mantog,andrei,tambu sa traiasca ca nababii pe spinarea voastra?RASUL LUMII-BASTARDUL PDL TG JIU-NIMIK IN COMUN CU DEMNITATEA GORJENILOR SAU PANDURILOR LUI TUDOR..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.