RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Popa este aşteptat astăzi la Târgu Jiu

/ 4 iunie 2010

Aflat în pole position pentru postul de antrenor principal la Pandurii, Ionuţ Popa este aşteptat în această seară la Târgu Jiu.

Tehnicianul ce a antrenat ultima dată pe UTA a fost în această dimineaţă la o discuţie cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă, acesta încercând să-l convingă pe Ionuţ Popa să nu părăsească banca arădenilor. Surse apropiate antrenorului arădean susţin că mariajul dintre Ionuţ Popa şi Pandurii este foarte aproape de oficializare. Ionuţ Popa ar putea fi astăzi în tribună la meciul de liga a III-a dintre Pandurii II Târgu Jiu şi ACU Arad, în zilele următoare urmând a fi parafat şi contractul acestuia cu prima echipă a Pandurilor.

Varianta Ionuţ Popa a fost agreată de conducerea clubului târgujian nu doar experienţei vaste a tehnicianului în Liga I, acolo unde ar urma să antreneze în cazul în care Pandurii vor promova, dar şi a faptului că acesta cunoaşte foarte bine seria de vest a Ligii a II-a, acolo unde Pandurii ar urma să fie distribuiţi în sezonul viitor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.