RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atacantul sloven Patrick Bordon este testat de Pandurii

/ 17 noiembrie 2009

Problema ineficienţei atacului Pandurilor din acest sezon se cere rezolvată în pauza de iarnă, iar cum aceasta este destul de scurtă, oficialii echipei gorjene au demarat deja acţiunile de căutare.

După ce în preajma meciului cu FC Braşov, primul disputat de Pandurii cu Ciobotariu pe bancă, s-a vorbit despre o posibilă venire a lui Kamara la echipa târgujiană, acum a sosit în oraşul lui Brâncuşi, pentru a susţine probe de joc, un atacant sloven de 21 de ani. Patrick Bordon, 1,93 m şi 95 kg, vine din Italia, de la US Lecce, acolo unde a făcut parte din lotul lărgit al al echipei de Serie B.

Liviu Ciobotariu îl va vedea pe Bordon la lucru după ce va reveni de la Mediaş, acolo unde este prezent la ultimul modul al Licenţei Pro, tehnicianul Pandurilor urmând a primi diploma de absolvire a acestor cursuri fără de care niciun antrenor nu poate sta pe banca unei echipe de primă ligă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.