RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu nu merge în Polonia, dar Licenţa Pro tot îl va ţine departe două zile de Pandurii

/ 11 noiembrie 2009

ciobotariu 114Liviu Ciobotariu a anunţat că renunţă la invitaţia primită din partea federaţiei de a participa la meciul naţionalei din Polonia din cauza programului încărcat pe care îl are la echipa de club.

În plus, tehnicianul Pandurilor va fi nevoit ca săptămâna viitoare să lipsească două zile de la antrenamentele echipei gorjene: „Luni şi marţi trebuie să fiu la Mediaş pentru Licenţa PRO şi asta ar însemna să lipsesc foarte mult de la echipă. Ne aşteaptă un joc important şi am decis că e mai bine să fiu alături de echipă şi să pregătim cum trebuie acest joc”, a concluzionat Ciobotariu.

După ce a dat dovadă de responsabilitate renunţând la o prezenţă decorativă la un meci amical al naţionalei României pentru a fi alături de echipă, Ciobotariu a arătat că este pe aceeaşi lungime de undă cu conducerea clubului şi în privinţa meciului cu Poli Iaşi. Antrenorul Pandurilor se opune amânării meciului considerând că o aglomerare ulterioară a programului echipei ar avea un efect negativ asupra rezultatelor gorjenilor în finalul turului de campionat.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.