RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu vrea să revigoreze atacul Pandurilor în această pauză de campionat – AUDIO

/ 9 noiembrie 2009

ciobi_1011În pofida faptului că echipa sa a pierdut două puncte în meciul cu Gloria Bistriţa, Liviu Ciobotariu a găsit şi elemente pozitive după partida sa de debut la Târgu Jiu.

Tehnicianul Pandurilor a fost impresionat de dăruirea unora dintre jucătorii echipei gorjene în partea a doua a meciului:

Vox Ciobotariu – parte bună

Dincolo de jocul bun prestat în repriza secundă a meciului cu Gloria Bistriţa, Liviu Ciobotariu spune că echipa are nevoie de multe retuşuri, iar pauza de campionat dedicată meciului amical al naţionalei României cu Polonia îi prinde bine:

Vox Ciobotariu – pauză campionat

Tehnicianul Pandurilor va cere jucătorilor săi mai multă concentrare la finalizare, acolo unde consideră că echipa are cea mai mare problemă, Pandurii având în acest campionat cei mai ineficienţi atacanţi din Liga I, Raskovic, Stromajer, Tilincă, Arrieta şi Lazic marcând împreună doar două goluri în 13 etape.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Marcian spune:

    Este un lucru bun. Ii doresc succes noului antrenor. Mai trebuie ca si jucatorii sa il ajute. Ciobotariu e bine intentionat.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.