RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu mizează pe revenirea lui Păcurar – AUDIO

/ 5 noiembrie 2009

ciobi_pacurarVenirea lui Ciobotariu nu va aduce mari schimbări în stilul de joc al Pandurilor în perioada imediat următoare, noul antrenor fiind adeptul paşilor mărunţi. Ciobotariu a declarat că până în iarnă va încerca să se bazeze pe relaţiile şi automatismele deja create la echipa gorjeană încercând doar să corecteze anumite erori.

Pentru meciul cu Gloria Bistriţa, tehnicianul gorjenilor se poate baza pe serviciile lui Alex Păcurar, un jucător pe care Ciobotariu îl vede ca pe o piesă importantă în angrenajul Pandurilor, revenirea sa fiind privită ca una de bun augur:

Vox Ciobotariu – Păcurar

Liviu Ciobotariu nu a dezvăluit planurile sale în ceea ce-l priveşte pe Păcurar şi locul şi rolul pe care i-l pregăteşte în echipă considerând că astfel ar putea să-şi surprindă adversarul. Alex Păcurar a evoluat pe toate posturile de la mijlocul terenului, ba chiar şi ca atacant în spatele vârfului împins, în mandatul lui Sorin Cârţu fiind folosit cu precădere în banda stângă deşi mijlocaşul a declarat în mai multe rânduri că un loc mai central i-ar conveni mai mult.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.