RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vezan, trecut pe linie moartă de Badea

/ 16 iulie 2010

Abia transferat de Pandurii tocmai de la Internaţional Curtea de Argeş, Ovidiu Vezan nu a făcut parte din lotul trimis pe teren de Marius Baciu împotriva foştilor şi potenţialilor noi colegi.

Lipsa lui Vezan de pe foaia de joc nu a surprins însă, asta pentru că mijlocaşul a fost îndepărtat de la Internaţional chiar de Ionuţ Badea, cel care acum se va aşeza pe banca Pandurilor. Se pare că tocmai Badea a cerut ca Vezan să nu fie introdus pe teren, această variantă fiind, într-un fel, confirmată tacit de Baciu: “Nu contează. Nu vreau să comentez acest lucru”, a fost răspunsul acestuia întrebat fiind dacă Badea nu l-a dorit pe Vezan în teren. Din teren au mai lipsit la acest meci “pandurii” Hidişan şi Murgan, dar şi atacantul argeşenilor, Daniel Stan, care a luat loc pe bancă lângă Ionuţ Badea, în vreme ce ivorianul Viera a părăsit terenul după o accidentare suferită la genunchi în prima repriză.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.