RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trialul de la Târgu Jiu s-a încheiat indecis

/ 16 iulie 2010

Două loturi de jucători s-au duelat în zadar în această dimineaţă pentru a oferi antrenorului Ionuţ Badea posibilitatea de a alege cei mai buni jucători cu care să-şi formeze echipa cu care va începe campionatul.

Marius Baciu a stat pe banca gazdelor, asta deşi după ultimul fluier al arbitrului acestui amical şi-a pierdut calitatea de antrenor principal în favoarea lui Ionuţ Badea. Cei doi tehnicieni s-au ignorat pe parcursul meciului cu excepţia unui moment mai tensionat generat de o alunecare a lui Tilincă taxată cu un prelung “Alooo” adresat de Ionuţ Badea lui Marius Baciu. După ce şi acest moment a fost depăşit, cei doi antrenori au continuat să se ignore, ba chiar au evitat să se întâlnească pentru a-şi strânge mâinile la finalul partidei.

Partida a fost una extrem de săracă în fotbalul expus de cei peste 40 de jucători trimişi în teren, asta în ciuda încărcăturii deosebite. Cu doar un şut pe spaţiul porţii în cele 90 de minute de joc, partida s-a încheiat cu un scor alb, iar singura problemă pentru spectatori a fost aceea de a se obişnui cu jucătorii pe care-i vor vedea şi săptămâna viitoare, în meciul cu Unirea Urziceni. Misiunea lui Ionuţ Badea, aceea de a face o selecţie cât mai justă, va fi una dificilă, jucătorii fiind apropiaţi ca valoare. Mai mult decât atât, ambele loturi oferă foarte multe soluţii pentru defensivă, dar mai puţine în linia mediană şi mai ales în atac. Problemele lui Badea vor fi îngreunate şi de starea emoţională a jucătorilor din lotul Pandurilor, care după ce toată vara s-au pregătit la Târgu Jiu, unii renunţând să plece la echipe din Liga I, acum îşi văd periclitat chiar şi locul în lotul echipei odată cu exodul anunţat dinspre Curtea de Argeş.

Pandurii Târgu Jiu – Internaţional Curtea de Argeş 0-0

Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 800

Pandurii: Mingote (min. 46 Lazar) – Popete (min. 60 Voinea), Rusu (min. 84 Tătaru), Chibulcutean (min. 48 Şeran), Cardoso (min. 50 Grecu) – Cl. Ionescu (min. 46 Pleaşcă), Nalaţi (min. 80 Militaru), Orac (min. 72 Găman), Sancira (min. 50 Vranjes) – Fertea (min. 49 Arrieta), Stromajer (min. 46 Tilincă). Antrenor Marius Baciu.

Internaţional: M. Popa (min. 46 Mutu) – Matei (min. 46 Baiano), Chiricheş, Viera (min. 30 Fl. Popa), Frăsineanu (min. 46 Nistor) – Băcilă (min. 46 Neagu), Nasser (min. 46 Vlad), Pintilii (min. 46 Brata), Lazăr – Antohi (min. 46 Ciucur), Apostu (min. 46 Iordache). Antrenor: Ionuţ Badea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • rrs spune:

    ar fi mare prostie ca alin chibulcutean sa nu fie pastrat la pandurii…este emblema clublui

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.