RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lotul „Steaua II”, aşteptat la Târgu Jiu

/ 13 iulie 2010

După ce a rezolvat problema împrumuturilor lui Fertea şi Sancira, cedaşi pentru un an Pandurilor, Eugen Pârvulescu a atacat pista stelistă, acolo unde Pandurii au dat trei jucători şi aşteaptă acum să primească ceva la schimb.

Oferta celor de la Steaua II pare să fie pe placul gorjenilor, Muzac, Iacob şi Bâtfoi fiind jucători interesanţi în opinia lui Eugen Pârvulescu, însă decizia finală îi va aparţine lui Marius baciu, care vrea să-i vadă la jocuri la Târgu Jiu: „Eu le-am spus care sunt condiţiile la noi, ce avem şi ce le putem oferi şi sper să vină să-i vedem la joc pentru că acestea sunt condiţiile noastre, întâi trebuie să-i evalueze antrenorul Marius Baciu. Bâtfoi a fost uşor accidentat şi nu s-a antrenat în ultimele zile dar nu este vorba de ceva grav. Iacob este încântat de oferta noastră, el fiind de la Hunedoara îşi doreşte foarte mult să vină la Târgu Jiu fiind şi mult mai aproape de casă”, a declarat preşedintele executiv al gorjenilor. Acesta a precizat că cei trei jucători ar putea fi parte din tranzacţia dintre Pandurii şi Steaua în care Martinovic, Stanca şi Păcurar au ajuns în Ghencea: „Cei trei jucători vor reprezenta o parte din preţul pe care noi îl vom stabili pentru cei trei jucători pe care noi i-am dat deja Stelei. În plus vom mai vedea ce vom mai putea lua de la Steaua după ce aceştia se vor întoarce din Austria şi abia apoi vom trage linie şi vom calcula ce mai avem de primit de la Steaua”, a mai spus Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.